Yield training

Stap 3: Uitvoering

Stap 3Er bestaat geen ‘gemiddelde’ training. Althans, niet bij Yield. Ieder bedrijf en iedere persoon is uniek. De aandachtspunten en doelstellingen van een training worden afgestemd op de zwaktes en sterktes van de deelnemer, en de wensen en kansen van de organisatie. Bovendien wordt een training altijd gegeven door een specialist die afkomstig is uit uw wereld.
We trainen, coachen en begeleiden uw medewerkers. Persoonlijk, op een unieke manier die daadwerkelijk capaciteiten vergroot.
Trainen gebeurt in kleine groepen. Hier worden de nieuwste methodieken aangeleerd. De kracht van Yield is dat deelnemers zich de trainingsmethode eigen maken. Het wordt niet ervaren als een serie opgelegde en vrijblijvende sessies, omdat het geleerde direct tot resultaten leidt. Kortom, het werkt.
Coachen en begeleiden zorgen ervoor dat theorie en praktijk naadloos op elkaar aansluiten. Het zijn ongekend effectieve instrumenten om uw medewerkers nieuwe competenties aan te leren. Tijdens het begeleiden kunnen we bijsturen waar nodig, en achteraf overleggen wat goed ging en waar ruimte is voor verbetering. Dit gebeurt altijd vanuit de kracht van het individu.
Op deze manier hebben de nieuwe inzichten razendsnel effect. En vanuit dit positieve inzicht staan medewerkers nog meer open voor de technieken. Dit is een van de redenen waarom een training van Yield zichzelf in zeer korte tijd terug verdient.


< terug naar de vorige stap naar de volgende stap >