Yield training

Over Yield

TargetDe meeste ondernemers hebben het fenomeen rendement waarschijnlijk niet als eerste in hun missieomschrijving staan. Vreemd eigenlijk. Want het is een vereiste voor de continuïteit van uw bedrijf. De eerste stap in de zakelijke piramide van Maslow, zo u wilt. Yield gebruikt trainingen als middel om aan uw rendement te werken. Dat klinkt misschien heel onpersoonlijk, maar de gedachte daarachter is juist allesbehalve dat. Een training van Yield werkt zo motiverend, omdat iedere deelnemer direct ziet wat de nieuwe competenties opleveren.

De slagvaardigheid van uw onderneming staat of valt met de instelling van uw medewerkers. De traditionele manier is niet langer onderscheidend, ieder contact is belangrijk. Intern én extern. Als ondernemer investeert u waarschijnlijk al in de vaardigheden en attitude van de belangrijke personen binnen uw onderneming. Toch gaat een training van Yield verder. Iedere training wordt gegeven door specialisten afkomstig uit uw wereld. Zij spreken uw taal, hebben hun sporen verdiend in uw branche. Ze weten wat u als ondernemer drijft.

Een one-size-fits-all training bestaat niet. Iedere training is op maat gemaakt. Dat hebben we al voor talloze bedrijven gedaan: als u referenties wilt, is dat geen enkel probleem. Een kennismakingsgesprek is nog makkelijker. Bel of mail ons om een afspraak te maken, en u zit snel aan tafel met de persoon die uw bedrijf kan stimuleren op een manier die u zal inspireren.